Hitri kontakt

MDI VELENJE Kersnikova cesta 13, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 46 68
mdivelenje.40@gmail.com

Novice/obvestila MDI Šaleške doline Velenje

35. Avto rally – MDI Šaleške Doline Velenje

0 Komentarji
1019
07 jun 2009

Že petintridesetič je Medobčinsko društvo invalidov Šaleške doline Velenje organiziralo tradicionalni avto Rally. V nedeljo 7.6.2009 smo se zbrali pred gasilskim domom v Šoštanju, kjer smo uredili štartne formalnosti se okrepčali s čajčkom in pecivom, ki ga je organiziral šoštanjski odbor. Ob 9.00 je startala prva ekipa in vsaka naslednja z tri minutnim presledkom.

Pot-trasa in tekmovalne panoge so bolj kot ne tradicionalne in nas vodijo po vseh treh občinah: Šoštanj, Šmartno ob Paki in Velenje.

Letošnja proga je potekala z startom v Šoštanju na parkirni prostor Premogovnika, kjer je bila proga s spretnostno vožnjo in nadaljevala pot proti Lokovici, za Veliki vrh na katerem se je pot odcepila za Podgorje in proti Podkraju mimo kamnoseka do podnožja velenjskega gradu na Ljubljansko cesto za Velenje do strelišča Mrož  Doma borcev in mladine Velenje, kjer je eden od štiričlanske ekipa opravil streljanje z zračno puško. Po dvajset minutnem postanku se je ekipa ponovno podala na pot v smeri Selo do odcepa za Konovo mimo razvaline bivšega Saluna  do gradu Turn in do odcepa za Hrastovec-Škale. Usodni odcep levo, za marsikatero ekipo-prevožen prometni znak STOP. Od tu dalje znana pot do ribiškega doma Velenje, kjer je ekipa opravila še preostali dve športni panogi, kegljanje na vrvici in elektronski pikado. Po zasluženi malici je sledila razglasitev, najboljši posamezniki po športnih panogah so prejeli medalje, kot najboljše ekipe pa pokale.  

0.0
Zadnja posodobitev: junij 07, 2009 12:00
Sorodne Novice: 45. AVTO RALLY MDI ŠALEŠKE DOLINE VELENJE KONCERT V POČASTITEV 50-LETNICE MDI ŠALEŠKE DOLINE VELENJE SILVESTROVANJE ODBORA INVALIDOV VELENJE 2018 ZDIS-OT V STRELJANJU Z ZRAČNO PUŠKO, Velenje 10.3.2018-ORGANIZATOR MDI VELENJE STRELCI MDI ŠAL. DOLINE VELENJE DRŽAVNI PRVAKI-ekipno OBMOČNO TEKMOVANJE ZA INVALIDE V STRELJANJU Z ZRAČNO PUŠKO-VELENJE 11.3.2017 OBISK MIKLAVŽA V DOMU ZA VARSTVO ODRASLIH VELENJE, 7.12.2016 Nastop ŽePZ DU Velenje in MDI Šal. doline Velenje 42. Tradicionalni Avto reli-2016 Revija pevskih zborov - Velenje 2016
35. Avto rally – MDI Šaleške Doline Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..